6 Ekim 2012 Cumartesi

Cilt Bakımına Para Vermeye Son!!!!!

eskindenmiş onlar bakım salonlarına gidelim 20 li 30 lu seans paketleri alalım 2000-3000 tl ücret verelim ve bir tonda ürün satın alıp hiç birini kullanmayalım.artık herşey değişti. evde kendi güzellik uzmanımız olabiliyoruz.yeterki doğru dermokozmetik ürünleri kullanalım.aslında bu yazı bir itiraf çünkü bende sizin gibi çok paralar dökmüş biriyim güzellik merkezlerine:)ama yeni dönem kendi işini kendin yap:)işinizi çok kolaylaştırcak bir makinayı anlatıcam.DDF REVOLVE KİT X 400.saniyede 400 vuruş darbesi yapan bir alet bu.nasıl 15 günde 1 kez bakıma gidiyorsak artık haftada sadece 1 gün derin temizliği bu alet ile yapıyoruz.tek seansta bile sonuç anında aydınlık bir cilt.uygulamasını yaptım ve çok kalın olan ciltlerde dahi sonuç aldım.üstelik sadece temizlik amaçlı değil anti ageing,leke tedavisi,siyah nokta,elastikiyet kaybı,kalınlaşan topuklar,ve dekolte sarkmalarındada kullanılıyor.işte mucize.........




MARKA LİNKİ http://www.hepsikampanyada.com/Urun/DDF-Revolve-400x-Kit-pmu5020.html



" Muhteşem bir deneyim !!! "

Etkisi

Tek bir Microdermabrazyon tedavisinden sonra cilt renginde bir homojen görüntü ve ferahlama, parlatma kristalleri ve soyucu köpükle beraber çizgilerin incelmesini sağlarken kullanılan DDF Cilt Bakım Ürünlerinin emilimini arttırır ve cildinizi sağlıklı bir yapıya kavuşturur.

içeriği

1 Mikro Parlatıcı Cihaz 2 Köpük Microdermabrazyon Peeling 1 Derin Temizleme Fırçası DDF Parlatma Kristaller - 2 gr. (56 g) 2 AA Pil 

DDF Revolve 400x ile evde kendi başınıza cildinizi derinlemesine temizler ve istediğiniz taktirde kolay, nazik ve efektif bir şekilde mikrodermabrazyon yaparsınız.

Uygulama Şekli:

Mikrodermabrazyon Uygulaması:   

    *      Cilt uygun bir DDF temizleyici ile temizlenir.
    *      Cilt durulanır ve ıslak bırakılır.
    *      Düz başlık cihaza takılır.
    *      1/2 (yarım) tatlı kaşığı, özel kristal peeling, göz çevresi hariç tüm cilde nazikçe sürülür.
    *      Cihaz cilt yüzeyinde düşük hızla çalıştırılmaya başlanır ve cildin hassasiyetine göre hız yükseltilir ya da düşük hızla devam eder.
    *      Dairesel hareketlerle her çalışılan bölgede yaklaşık 1 dk. masaj yapılır. Göz çevresi ce saç diplerine uygulama yapılmaz. Kristaller cildi aktive ettikleri için ciltte sıcaklık hissedilebilir.
    *      İşlem bittikten sonra cilt bol suyla durulanır.
    *      Cihazın dermabrazyon başlığı duru suyla arındırıp, temizlenir ve kurumaya bırakılır.

Önemli Not: Bu özel mikrodermabrazyon işlemi sadece haftada 2 kere ve farklı günlerde olmak üzere uygulanabilir.
 
Derinlemesine Temizleme Uygulaması:
    *       Fırça başlık cihaza takılır.
    *      Cilt duru suyla ıslatılır ve cilt tipine uygun DDF temizleyici fırça başlıkla direk olarak uygulanır.
    *      Revolve 400x cilt temizliğinde düşük veya yüksek hızla kullanılabilir.
    *      Temizleyici fırça başlık, cilt yüzeyinde çalışılan her bölgede ortalama 1 dk. kullanılabilir. - -- Göz çevresi ve saç diplerine uygulama yapışmaz.
    *      İşlem bittikten sonra cilt bol suyla durulanır.
    *       Cihazın fırça başlığı duru suyla arındırılıp temizlenir ve kurumaya bırakılır.

Önemli Not:
    *      Derinlemesine temizleme işlemi günde sadece 1 defa uygulanır.
    *      Derinlemesine temizleme işlemi uygulandığı gün kesinlikle mikrodermabrazyon işlemi uygulanamaz ve DDF polishing Crystals kullanılamaz.

Hiç yorum yok: