11 Eylül 2012 Salı

Rapunzel Kirpiklerle Bakışlar Dahada Anlamlı..

Kaş ve kirpik için çok ürün denedim memnun kalmadım diyenler bu yazı sizin için... Kaş ve kirpik sağlığı artık hepimizin derdi oldu çünkü unısex bir bakım.hatta erkekler dahada ilgili bu konuda:)Artık takma kirpik takmak istemiyorum,katıldığım davetlerde rezil olmak istemiyorum(yemeğin içine düşmesi,kirpiklerin birbirine yapışması ve makyajın daha çabuk akması)diyenler size kısa sürede sonuç veren kaş ve kirpik besleyici  ürünlerin açıklamalarını yolluyorum iyi günlerde kullanın:)



Üçlü Lipopeptid Komplex ( Pentapeptide, Hexapeptide, Octapeptide) : Kirpiklerin uzun ve kalın görünmesine, kirpik artırmaya ve güçlendirmeye yardımcıdır. Gliserin, Sodyum Hyalorunate, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin: Kirpikleri nemlendirip, daha sağlıklı, güçlü ve parlak göstermeye yardımcıdırlar. Camelia Sinensis Leaf Extract (yeşil ve beyaz çay yaprakları karışımı), Cucumis Sativus fruıt Extract, Chamomilla Recutita Extract , Aloe Barbadensis Leaf Juice: Kirpiklerin pürüzsüz, rahat ve nemli olmasına yardımcı botanik içeriklerdir. Panthenol(pro-vitamin B5): Esneklik ve dayanıklılığı artırmaya yardımcı olur. Retinyl Palmitate(pro-vitamin A),Tocopheryl Acetate(vitamin E)Ascorbyle Palmitate (vitamin C), Phopholipids: Yeni kirpik oluşumunu desteklemek ve uyarmak için gerekli temel besini sağlayan ve kaş /kiprik sağlığını yükseltemeye yardımcı olan vitamin kompleksidir.


Marka Linki:http://www.hepsikampanyada.com/Arama/?tip=2&word=Priori

  ÉEOSE Laboratuvarları, uzun süren ArGe çalışmaları sonucunda ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum'u geliştirmiş, cilde ve kirpiklere zarar vermeden, kirpikleri doğal olarak uzatmayı ve gürleştirmeyi başarmıştır. Hem de kişinin kendi gerçek kirpiklerini ve sadece 2-3 gün için değil, kalıcı olarak! ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum, içeriğindeki PEPTIDE COMPLEX sayesinde cilde ve kirpiklere zarar vermeden, kirpik köklerine ulaşır, kirpiklerin büyümek için ihitiyaç duyduğu maddelerle kirpik ve kirpik köklerini besleyerek gelişimlerini hızlandırır. Kirpiklerin yapı taşları olan keratin genlerinin üretimini ve böylece kirpik üretimini stimule eder, uzun, gür ve doğal kirpiklere kavuşulmasını sağlar. ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum kullanımından 2 hafta sonra kirpik boyu ve yoğunluğunda gözle görülür bir etki göstermeye başlar. 1 kür yani 6 haftanın sonunda kirpik uzunluk ve yoğunluğunda istenen seviyelere ulaşılır. ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum'un etken maddesinin etkinliği ve güvenilirliği Almanya ve Amerika'da yapılan klinik testlerle kanıtlanmıştır. Yapılan klinik çalışmalarda; kullanımından 2 hafta sonra kirpik uzunluk ve yoğunluğunu ortalama %25 artırdığı, 6. haftanın sonunda ise kimi kullanıcılarda bu oranın %72 'lere vardığı kanıtlanmıştır

Marka Linki:http://www.hepsikampanyada.com/Arama/?tip=2&word=Eeose


  Mavala Uzun Kirpikler, kirpikler için besleyici bir bakım ürünüdür. Maskara gibi uygulanır ve kirpiklerin uzamasına yardımcı olur. Kirpiklere doğal, ipeksi bir parlaklik verirken, onları güçlendirir ve koruma sağlar. Zengin formülü, kirpikleri kalınlastıran, parlaklık veren ve uzamasının hızlanmasına yardımcı olan proteinler ve dogal aktif maddeler içeriyor. Kirpikleriniz kısa sürede sağlıklı, uzun, güçlü hale gelecek ve gözle görünür sonuçları yaklasik 30 gün içinde hissedeceksiniz. İçeriğindeki temel besleyiciler ile kirpiklerin 3-4 hafta içinde daha uzun ve kalın olmasını saglar. 1 ay boyunca her aksam temiz kaş ve kirpiklere sürülür. Bir ay sonunda haftada iki-üç kullanıma devam edilir.


Marka Linki:http://www.hepsikampanyada.com/Arama/?tip=2&word=Mavala

 
 Kirpik Uzatıcı Serum Eyeliner ayrıca renk seçenekleride mevcut bizden sölemesi








Marka Linki:http://www.hepsikampanyada.com/Arama/?tip=2&word=Physicians+Formula

Hiç yorum yok: